Uutinen

Sailab - MedTech Finland vuoden toimialajärjestö – Suomen Yrittäjät palkitsivat viime vuoden parhaat paikallisjärjestöt ja toimialajärjestön

Sailab - MedTech Finland vuoden toimialajärjestö – Suomen Yrittäjät palkitsivat viime vuoden parhaat paikallisjärjestöt ja toimialajärjestön

Sailab MedTech Finlandin toimitusjohtaja Laura Hollanti ja asiantuntija Hanna Hietala noutivat vuoden toimialajärjestöpalkinnon Suomen Yrittäjien vaikuttajafoorumissa Vierumäellä perjantaina 2.2.2024.
Teksti Erikoiskaupan liitto Etu ry, Kuva: Suomen Yrittäjät
Share

5.2.2024

Share

Suomen Yrittäjien vaikuttajafoorumissa palkittiin viime vuoden vaikuttavimmat paikallisjärjestöt sekä vuoden toimialajärjestö.


Sailab - MedTech Finland ry palkittiin Suomen Yrittäjien vuoden toimialajärjestönä Yrittäjien vaikuttajafoorumissa Vierumäellä perjantaina 2.2.2024. Terveysteknologiayrityksiä edustavan Sailab - MedTech Finlandin lisäksi finalisteja olivat Lääkäripalveluyritykset ry, Sahateollisuus ry, Suomen Kuntoutusyrittäjät ry ja Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry.

Suomen Yrittäjät perustelivat Sailab - MedTech Finlandin valintaa sillä, että järjestö tekee pitkäjänteistä ja aktiivista vaikuttamistyötä terveysteknologia-alan yritysten eteen. Yhdistyksen jäsenyritykset kattavat lähes 90 prosenttia alan markkinasta Suomessa. Alan sääntelyn kehittyminen ja siihen vaikuttaminen on erittäin tärkeää Sailab - MedTech Finlandille ja sen jäsenyrityksille.

Sailab - MedTech Finland ry:n toimitusjohtaja Laura Hollanti pitää palkintoa hienona tunnustuksena koko toimialalle.

”Palkinto merkitsee meille pitkäjänteisen työmme ja vahvan kehittymisemme arvostamista. Olemme palkinnosta ylpeitä ja onnellisia. Siihen tiivistyy jo nyt saavutetut tavoitteemme. Terveysteknologia on tunnistettu ja tunnustettu osa terveydenhuoltoa. Sen merkitys vain kasvaa tulevaisuudessa”, toteaa Hollanti.

Yhteistyö eri toimijoiden kanssa on tärkeässä asemassa yhdistyksen toiminnassa.

”Terveysteknologian toimialajärjestönä rakennamme terveyden tulevaisuutta. Se tarkoittaa vahvaa yhteistyötä alan yrittäjien ja yritysten sekä muiden toimialojen kanssa. Hyvä syntyy yhdessä tekemällä”, kiteyttää toimitusjohtaja Laura Hollanti.

Suomen Yrittäjien vaikuttajafoorumissa palkittiin myös yritysjärjestön vuoden paikallisjärjestöt. Palkitut paikallisjärjestöt olivat Parikkalan Yrittäjät, Kempeleen Yrittäjät, Nokian Yrittäjät ja Helsingin Yrittäjät – Etelä-Helsinki.

Suomen Yrittäjissä toimii yhteensä 60 eri alojen toimialajärjestöä. Erikoiskaupan liiton jäsenistä vuoden toimialajärjestöpalkinnon ovat viime vuosina saaneet myös Fashion Finland vuonna 2020 ja Kirjakauppaliitto vuonna 2021.