Uutinen

Suomen Yrittäjät palkitsevat vuoden yrittäjän – vaikuta valintaan ja ehdota vuoden aikana onnistunutta erikoiskauppiasta vuoden yrittäjäksi

Suomen Yrittäjät palkitsevat vuoden yrittäjän – vaikuta valintaan ja ehdota vuoden aikana onnistunutta erikoiskauppiasta vuoden yrittäjäksi

Vuoden yrittäjä palkitaan lokakuussa. Valintaan voi vaikuttaa ehdottamalla oma suosikkia.
Teksti Erikoiskaupan liitto Etu ry
Share

25.3.2022

Share

Suomen Yrittäjät palkitsevat vuosittain vuoden yrittäjän ja vuoden yksinyrittäjän. Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto on yrittäjäkollegoiden tunnustus, jonka tarkoitus on tuoda esille yrittäjyyden merkitystä suomalaiselle yhteiskunnalle.


Vuoden yrittäjäpalkintoa arvostetaan laajasti. Se on toisten yrittäjien antama tunnustus yrittäjälle hänen tekemästään hyvästä työstä. Yrittäjyyttä ei voi arvostaa liikaa. Ilman ahkeria ja innovatiivisia yrittäjiä Suomi pysähtyy. Yrittäjyys ja työnteko pitävät pystyssä suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa ja maamme elinvoimaisena.

Erikoiskaupan toimialoilla on valtava määrä yrityksiä ja yrittäjiä, jotka ovat tehneet viime vuosina todella paljon töitä pärjätäkseen kansainvälisen kilpailun puristuksessa. Samalla koronakriisi ja sen tuomat poikkeusolot ovat lisänneet taloudellista epävarmuutta ja muuttaneet suomalaisten kulutustottumuksia. Näinä haasteellisina aikoina erikoiskaupan yritykset ovat osoittaneet muuntautumiskykyä ja innovatiivisuutta. Maassamme onkin lukuisia erikoiskaupan yrittäjiä, jotka ansaitsevat tunnustusta!

Suomen Yrittäjien vuoden yrittäjäpalkinnon saajaan voi vaikuttaa ehdottamalla omaa suosikkiaan palkinnon saajaksi. Palkinnon kriteereitä ovat muun muassa, että yrityksellä on omaperäinen toiminta-ajatus, yritys on kasvu-uralla, yrityksen toimintaa ja palveluita kehitetään jatkuvasti ja että yrityksen toiminta ja henkilöstöhallinto on ajanmukaista.

Palkinto jaetaan Valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä Tampereella 22.10.2022. Valinnoista päättää Yrittäjäpalkintolautakunta, jossa on edustus Suomen Yrittäjistä, Fenniasta, Suomalaisen Työn Liitosta ja Yksityisyrittäjäin säätiöstä.

Erikoiskaupan liitto Etu ry on toimialajärjestönä Suomen Yrittäjien jäsenjärjestö.

Lisätietoa vuoden yrittäjäpalkinnosta Suomen Yrittäjien verkkosivuilla.