Uutinen

Paikallisten yrittäjien yhteistyöllä syntyy Suomen suurin muotinäytös

Paikallisten yrittäjien yhteistyöllä syntyy Suomen suurin muotinäytös

Sparkling Night kerää tänä vuonna Raumalla 600 muotialan vaikuttajaa seuraamaan yhtä suuren suurimmista muotinäytöksistä.
Teksti Erikoiskaupan liitto Etu ry, Kuva: Hans Lehtinen
Share

1.11.2023

Share

Raumalla järjestetään tänä lauantaina muotitapahtuma Sparkling Night. Yhteistyöllä ja talkoohengen tuloksena syntynyt tapahtuma on lähentänyt alueen yrittäjiä.


Sparkling Night järjestetään lauantaina 4.11. Rauman Kivikylän Areenalla. Tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta ja kerää tänä vuonna yhteen noin 600 katsojaa seuraamaan 100 mallin muotinäytöstä. Tämän vuoden tapahtuma on jo 17. järjestyksessään. Sparkling Night on ollut Suomen suurin muotinäytös joinain vuosina.

Silmäoptikot Palmu on yksi järjestävistä yrityksistä. Yrittäjä Pekka Palmu pitää tapahtumaa tärkeänä tapana pitää esillä  erikoiskaupan tarjontaa.

"Tapahtumaamme tullaan kauempaakin ihailemaan runsasta muotitarjontaa hyvän ruoan ja innostuneen yleisön pariin. Olemme aina tuoneet tapahtumaan myös yllätysesiintyjän. Yksi suuri tavoitteemme on myös kertoa kaupunkimme runsaasta erikoiskauppatarjonnasta.”

Erikoiskaupan liitto ETU ry:n jäsenyhdistys Fashion Finland on huomioinut Sparkling Night – tapahtuman. Muotialaa edustava Fashion Finland on palkinnut tapahtuman kahdesti. Myös Elävät kaupunkikeskustat EKK ry on palkinnut tapahtuman vuoden keskustatekona.

Sparkling Night -tapahtuma alkoi vuonna 2006 ja sitä on ollut alusta lähtien toteuttamassa kolme yritystä. Tänä vuonna tapahtumassa on mukana kymmenen paikallista yritystä, jotka ovat Café Sali, Candida, Westlook, Kauppahuone Riveri, Koti-Vakka, Alusasuliike Helmi, Silmäoptikot Palmu, Kampaamo Noïe, Boutique Cameo ja Heidi A. Design.