Uutinen

Uusi aika alkaa – uusi uutiskanava kertoo, missä ja minne erikoiskauppa on menossa

Uusi aika alkaa – uusi uutiskanava kertoo, missä ja minne erikoiskauppa on menossa

Sami Sykkö on Etu ry:n päätoimittaja.
Teksti Teksti Sami Sykkö, kuva Esa Kapila
Share

5.4.2022

Share

Erikoiskaupan liiton päätoimittaja Sami Sykkö avaa, mihin tarvitaan Edun uutta uutiskanavaa.


Ensin huonoja uutisia! Euroopassa pitäisi olla kevät, mutta ihmiset kulkevat nyt sodan sumussa ja myöhäisen kevään puhureissa. On vaikea nähdä eteenpäin ja piru kun kylmää ilmaa tuulee melkein joka päivä taivaaltakin. 

Sitten hyviä uutisia! Kivijalkakauppa näyttää elpymisen merkkejä, ja pian voidaan ehkä jo alkaa puhua peräti kivijalan renessanssista.

Esimerkiksi tästä hyvästä uutisesta kerromme tänään, kun Erikoiskaupan liitto Etu avaa uudistuneet verkkosivunsa ja aivan uuden uutissivuston.

Erikoiskauppa käsittää lähes kaiken kaupan paitsi ruuan myynnin. Tästä päivästä alkaen tarjoamme tässä osoitteessa tietoa siitä, mitä erikoiskaupassa tapahtuu juuri nyt Suomessa ja maailmalla. Kerromme teille, millaisia ovat erikoiskaupan tulevaisuuden näkymät, uusimmat innovaatiot, ja kuumimmat puheenaiheet. Taloutta ja kauppaa tuntevat ajattelijat ja vaikuttajat kirjoittavat jatkossa sivuillamme.

Etu on erikoiskaupan valtakunnallinen edunvalvoja ja sitäkin työtä teemme näiden verkkosivujen kautta. Erikoiskauppa kattaa puolet yli kaikesta kaupasta ja työllistää kymmeniä tuhansia suomalaisia. Erikoiskaupalla on todella vaikutusta tähän maahan ja sen asukkaiden hyvinvointiin.

Median edustajille nämä uudistuneet sivut toimivat toivottavasti tieto- ja uutislähteenä, päättäjille paikkana, mistä voi tarkastaa erikoiskauppaa koskevat tiedot – ja peilata omia ajatuksia erikoiskaupan arkeen.

Tässä Etu.fi -osoitteessa kerromme, kuinka lainsäädännön muutokset ja päättäjien laatimat asetukset vaikuttavat erikoiskaupan toimijoihin. Pidämme teidät ajan tasalla myös siitä, mitä aloitteita teemme ja mitä päättäjät niihin vastaavat.

Etu on erikoiskaupan liittojen liitto. Meidän jäsenliittojemme jäsenet myyvät kirjoja, silmälaseja, muotia, terveystuotteita, urheiluvälineitä, kodin elektroniikkaa, rakennus- ja sisustustuotteita… Siis lähes kaikkea, mitä ihminen elämässään tarvitsee.

Seuraamalla näitä sivuja ja tilaamalla uutiskirjeemme saatte tietää myös monipuolisista erikoiskauppaa koskevista koulutuksistamme ja tekemistämme tutkimuksista. Ja uusi nokkela kaverimme Etubotti paljastaa alan tuoreimmat numerot ja viimeisimmät ennusteet tulevasta. Etubotti on robotti ja siinä mielessä jopa epäinhimillisen luotettava tietolähde.

Toivomme että sisältömme ovat teille kiinnostavia ja löydätte täältä hyödyllistä tietoa ja ehkä vähän viihdykettäkin. Laittakaa palautetta ja uutisvinkkejä, tartumme niihin kuin terrierit.

Edulla on satavuotinen historia mutta nyt kääntyy lehti.

Tervetuloa mukaan erikoiskaupan maailmaan!