23.04.2021

Petri Salo valittu Edun hallituksen puheenjohtajaksi

Petri Salo

Edun vuosikokous on valinnut yhdistyksen uuteen hallitukseen vaikuttavan kokoonpanon tuote- ja palvelukaupan asiantuntemusta. Hallitukseen valittiin kaksitoista jäsentä: 

Sales Manager Markus Nummisalo, Samsung Electronics
Yrittäjä Andreas Ögård, Meritta Bra Oy 
Maajohtaja Jenni Vuola, Sanofi Oy
Toimitusjohtaja Minna Kokka, Suomalainen Kirjakauppa Oy
Toimitusjohtaja Petri Salo, Ajasto Paperproducts Oy
Toimitusjohtaja Kai Kaasalainen, Tamro Oyj
Johtaja Hannele Åberg, Kesko Oyj
Toimitusjohtaja Pasi Anttila, Instru Optiikka Oy
Toimitusjohtaja Harri Päiväniemi, STARK Suomi Oy
Marketing Manager Ari-Pekka Naumanen, Johnson & Johnson
Toimitusjohtaja Onerva Pekkonen, Circlum Farmasia Oy
Konsultti Jarmo Hörkkö, Horphag

Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Ajasto Paperproducts Oy:n toimitusjohtaja Petri Salo. Varapuheenjohtajiksi valittiin Suomalainen Kirjakauppa Oy:n toimitusjohtaja Minna Kokka ja muotikaupan yrittäjä, verkkokaupan ja -kasvun asiantuntija Andreas Ögård

–Olen nähnyt hyviä kehitysaskeleita Edun tekemisessä ja odotusarvo on kasvanut – tavoite on saada yhä enemmän näkyvää aikaiseksi. Meillä on yhteinen tie tulevaisuudessa ja tästä on hyvä mennä eteenpäin. Toivon myös aktiivisuutta uudelta hallitukselta. Yhteistyöllä saadaan hyvää aikaan, puheenjohtajaksi valittu Petri Salo sanoi kiitospuheessaan.

Edun hallitusta vuodesta 2012 puheenjohtanut Risto Salo toivotti uudelle hallitukselle menestystä. 

–Näiden vuosien aikana hallituksessa on tehty määrätietoista työtä yhdistyksen toiminnan terävöittämiseksi. Uneliaasta ysikymppisestä on näinä vuosina tullut järeä satavuotias. Uuden vaikuttamisstrategian ja viime vuonna aloittaneen toimitusjohtaja Ulla Pölläsen ottein Etu on saanut lentävän lähdön vaikuttamisen parrasvaloihin. Tästä on erittäin hyvä jatkaa ja Edun parhaat vuodet ovat vasta edessä, Risto Salo tiivisti yhdistyksen tilan puheenvuorossaan.