08.09.2021

Haemme viestintäpäällikköä - tule tekemään muutosta kanssamme

 

Meillä Edun viestinnässä pääset heti tukevaan etukenoon toteuttamaan keväällä valmistunutta vaikuttamisviestintästrategiaa. Työtä on tehty paljon, mutta nyt on aika pistää hanskat urakalla heilumaan ja virittää erikoiskaupan aiheet jokaisen taloustoimituksen juttulistoille. Viestintäpäällikkönämme pääset kehittämään näkyvää ja vaikuttavaa mediaviestintää erikoiskaupan rohkeasti uudistuvassa etujärjestössä.

Eikä siinä kaikki, johtoryhmän jäsenenä olet asioiden ytimessä ja pääset vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen. Mediasuhteiden paaluttamisen lisäksi pääset tekemään monipuolista viestintää osana energistä ja asiantuntevaa tiimiä. Viestinnän johtaminen strategian jalkauttamisesta budjetointiin on sinun vetovastuullasi. Me arvostamme monipuolisia generalisteja, jotka osaavat, uskaltavat ja haluavat tehdä kaikenlaista – sitä odotamme myös sinulta. Pienessä organisaatiossamme työtehtävät ovat vaihtelevia, eikä kahta samanlaista päivää tule.

Työssäsi sosiaalisilla taidoilla on iso merkitys, sillä teet työtä niin Edun kuin sen piiriin kuuluvien toimialayhdistysten ja jäsenyritysten kanssa. Tässä tehtävässä kokemus mediasuhteiden hoitamisesta on strategian toteuttamisen kannalta tärkeä, mutta tehtävänkuvaa voidaan muokata myös kiinnostustesi ja taitojesi mukaan. Jos olet kiinnostunut esimerkiksi ääni-, video- tai valokuvaustaitojesi hyödyntämisestä, graafisesta suunnittelusta tai jostain ihan muusta, kerro myös siitä hakemuksessasi.

Etulinjaan rekrytoinnissamme pääset, jos sinulta löytyy:

  • kokemusta monipuolisista viestinnän tehtävistä ja viestinnän johtamisesta asiantuntijaorganisaatiossa. Laskemme eduksi kokemuksen toimituksellisesta työstä
  • kykyä kehittää viestintää palvelemaan strategiaa
  • kokemusta vaikuttamisviestinnästä ja poliittisen päätöksenteon tuntemusta
  • kokemusta mediasuhteiden luomisesta ja kehittämisestä
  • kiinnostusta erikoiskaupan aiheisiin ja yhteiskunnallisiin kysymyksiin
  • erinomainen suomen kielen taito, sujuva kynä ja hyvä englannin kielen taito
  • digitaalisten viestintäkanavien tuntemus ja kyky oppia uutta
  • tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto

Etu elää liittoyhteisönä suurten muutosten ja nopean kehityksen aikaa, mikä vaikuttaa meihin etulaisiin monella tapaa. Toivomme sinun olevan valmis toiminnan laajentuessa myös siihen, että työtehtäväsi kehittyvät. Nykyinen viestintäpäällikkömme jää pian opintovapaalle. Opintovapaan jälkeen myös viestintäpäällikön tehtävät tullaan jakamaan sinun ja hänen kesken, molempien vahvuuksia kunnioittaen. Tekemistä ja vastuualueita riittää molemmille.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Hae siis tehtävään viipymättä, mutta viimeistään 22.9.2021. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@etu.fi ja merkitse saatteeseen palkkatoiveesi sekä linkki LinkedIn-profiiliin.

Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Ulla Pöllänen (puh. 050 300 1660, ulla.pollanen@etu.fi). Parhaiten Ullan saat kiinni 10.9. klo 10-12 ja 14.9. klo 13-15.