28.05.2021

Haemme viestintäassistenttia

Haemme sujuvakynäistä, digiviestinnästä innostuvaa viestintäassistenttia

Viestintäassistenttina pääset tekemään näkyvää ja vaikuttavaa viestintää kaupan alan rohkeasti uudistuvassa etujärjestössä.

Edussa pääset osallistumaan monipuolisesti viestinnän eri tehtäviin ja kehittymään viestinnän ammattilaiseksi. Osallistut verkkosivujen ylläpitoon sekä sosiaalisen median, uutiskirjeiden ja muun ajankohtaisviestinnän sisällöntuotantoon. Saat ideoida mediatilaisuuksia ja kirjoittaa tiedotteita. Pienessä organisaatiossamme työtehtävät ovat vaihtelevia, mutta myös vastuuta on usein tarjolla, joten ammatillisen kehittymisen mahdollisuudet ovat omissa käsissäsi. 

Olet juuri valmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa oleva kaupan alan tai viestinnän korkeakouluopiskelija. Työssäsi sosiaalisilla taidoilla on suuri merkitys, sillä työaikasi tulee jakautumaan Edun ja sen toimialayhdistysten kesken. Tehtävänkuva muovautuu myös oman kiinnostuksesi ja taitojesi mukaan. Oletko kiinnostunut juttujen kirjoittamisesta, ääni-, video- tai valokuvaustaitojesi käytöstä, videoiden editoinnista, some-kampanjoista tai vaikkapa mediasuhteiden kehittämisestä? Kerro näistä hakemuksessasi, niin voimme jutella aiheesta lisää.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan elokuussa 2021 ja on vuoden määräaikaisuus, minkä jälkeen jatko on mahdollinen. Mikäli opintosi vielä jatkuvat, työtunnit sovitaan opintojen loppuun saattamiseen sopiviksi. 

Edellytämme hakijalta:

  • Kiinnostusta erikoiskaupan aiheisiin ja yhteiskunnallisiin kysymyksiin
  • Erinomaista suomen kielen taitoa ja sujuvaa kynää
  • Digitaalisten viestintäkanavien tuntemusta ja kykyä oppia uutta
  • Halua kehittyä viestijänä vaikuttamisorganisaatiossa
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta. 

Toivomme myös:

  • Kiinnostusta some-viestinnän ja mediasuhteiden kehittämiseen
  • Yleisimpien toimisto-ohjelmien (Microsoft Office) sekä videoeditointi- ja kuvankäsittelyohjelmien tuntemusta 
  • Hyvää englannin kielen taitoa. 

Hae tehtävään mahdollisimman pian, mutta viimeistään 7.6.2021. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimitathan hakemuksesi videona, jonka pituus on enintään kaksi minuuttia. Lähetä video linkkinä, ei liitteenä, osoitteeseen rekry@etu.fi ja merkitse saatteeseen myös palkkatoive sekä linkki LinkedIn-profiiliisi.

Lisätietoa tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Minna Wikström (puh. 050 411 7327, minna.wikstrom@etu.fi). Parhaiten Minnan saat kiinni maanantaina 31.5. kello 14–16 ja keskiviikkona 2.6. klo 9–15.