Työpaikkatarvikekauppa ry on paperi- toimisto- koulu- ja IT-tarvikekaupan alan etujärjestö. Jäsenemme tarjoavat tuotteet myös työpaikan siisteyteen, elintarvikehuoltoon ja työturvallisuuteen. Järjestöön kuuluu alan johtavavia yrityksiä, jotka edustavat yhdessä valtaosaa alan kaupasta. 

Työpaikkatarvikekauppa ry 

Työpaikkatarvikekauppa ry edustaa monipuolisesti paperi- koulu- toimisto- ja IT-tarvikealan toimijoita ja ajaa määrätietoisesti ja kunnianhimoisesti alalla toimivien etua. Edistämme, tuemme ja ylläpidämme erikoiskaupan alaa yhteistyössä Erikoiskaupan liitto Etu ry:n kanssa.

Työpaikkatarvikekauppa ry
Eteläranta 10
00130 HELSINKI
info@tyopaikkatarvikekauppa.fi

Jäsenedut

Jäsenillemme tarjoamme ajankohtaisia koulutuksia, tapahtumia sekä tukea ja neuvontaa lakiasioissa. Työpaikkatarvikekauppa ry:n jäsenet voivat hyödyntää maksutonta lakiasiainneuvontaa kaupallisiin sopimuksiin, työsopimuksiin ja muihin yritysten päivittäisiin lakiasioihin liittyvissä kysymyksissä. Neuvonta kattaa laajasti erityyppiset sopimustilanteet, kuten jälleenmyynti- ja edustussopimukset, sekä kilpailujuridiikan kysymykset. Tyypillisesti neuvonta koskee takuuta, reklamaatioita, viivästystä, virheitä, tuotevastuuta ja tuoteoikeuksia. Työsuhteita koskeva neuvonta auttaa työsopimusten sisältöön ja työsuhteiden päättämisiin liittyvissä kysymyksissä. Kaupan liitto tarjoaa neuvontapalveluja jäsenilleen kaikissa kaupan työehtosopimukseen liittyvissä kysymyksissä.

Yhteystiedot: Lakimies Jukka Ropponen, jukka.ropponen@etu.fi, +358 400 161 40

Liity jäseneksi!

Haluatko liiton jäseneksi ja olla osa Suomessa toimivien työpaikkatarvikealan toimijoiden yhteisöä? Kerromme toiminnastamme mielellämme lisää.

Ota yhteyttä ja keskustellaan aiheesta! info@tyopaikkatarvikekauppa.fi


Jäsenet

Ajasto Paperproducts Oy
Anglo-Nordic Oy/Ab
Despec Finland Oy
Durable Scandinavia Ab
Esselte Office Products Oy
Suomen Korttipiste Oy/Karto
Lyreco Finland Oy
Newell/NWL Finland Oy
RCK Finland Oy/Paperipalvelu
Paperipiste Oy
Pilot Nordic Finland
Suomen 3M Oy

Hallituksen jäsenet

Petri Salo
Harri Helenius
Jere Koskimo
Jyrki Ahola
Leo-Dan Bensky
Aku Lehtonen 
Ritva Kinnunen
Erja Myllymäki
Katariina Herlink
Peeter Parts 
Kalevi Koistinen
Pia Häkkinen