11.10.2022 Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto ry

Manskun Ruohonjuuren lippulaivamyymälä palkittiin Visualistit ry:n Vuoden Myymälä 2022 -palkinnolla

Helsingin Mannerheimintiellä sijaitseva Ruohonjuuri Oy:n Manskun myymälä on valittu vuoden 2022 myymäläksi. Vuoden Myymälä on myymälä, joka on panostanut erottuvalla tavalla visuaaliseen ilmeeseen, tuonut myymäläsuunnitteluun uusia näkökulmia ja huomioinut visuaalisen viestinnän ratkaisuissaan asiakaskokemuksen.

Vuoden Myymälä -palkinnon valinnan taustalla on visuaalisen markkinoinnin ammattilaisten yhdistys Visualistit Ry. Vuoden Myymälä 2022- palkinto julkistettiin 1.10.2022 Visugaalassa Jyväskylässä.

"Vuoden Myymälä -palkinnon saaja on myymälä, joka vienyt asiakaskokemukseen panostamisen uudelle tasolle ja tehnyt myymälästä tilan, joka ei ole kauppa vaan kohtaamis- ja oppimispaikka. Yksityiskohtien viimeistely ja visuaalisen viestinnän ratkaisut tekevät tästä myymälän, joka pärjää vertailuissa myös kansainvälisellä tasolla", kuvailee Visualistit ry:n palkintoraati Ruohonjuuren Manskun myymälää.

”Onneksi olkoon Ruohonjuuri Oy. Vuoden myymälä 2022 palkinnon saaminen kertoo hienolla tavalla, että erikoiskaupan myymälän elämyksellisyyteen ja asiakaskokemukseen kannattaa panostaa. Ruohonjuuren Manskun myymälässä huomaa kuinka moniaistillinen kokemus erikoiskaupassa asiointi voikaan olla. Terveystuotealan näkökulmasta Ruohonjuuren Manskun myymälä osoittaa, että kiireenkin keskellä ihminen voi terveyskaupassa päästä pysähtymään oman terveytensä ja hyvinvoinnin äärelle. Terveyskaupassa, kuten muissakin erikoiskaupan myymälöissä visuaaliseen ilmeeseen kannattaa todellakin kiinnittää huomiota, sillä se on tärkeä vahvuus hyvän asiakaskokemuksen tukena. Erikoiskaupan myymälät pitävät osaltaan kaupunkien keskustat elinvoimaisina ja myymälöiden visuaalisuuteen panostaminen on tärkeää.”, toteaa Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton toiminnanjohtaja Mika Rönkkö.

”Olemme kiitollisia saamastamme palkinnosta ja huomiosta. Ruohonjuuren Manskun myymälässä haluamme tarjota elämyksellisyyttä keskeisellä paikalla kaikille rakkaille asiakkaille ja olla myös entistä helpommin saavutettavissa. Ostostelun lisäksi voi tulla ihastelemaan myymälän visuaalista kokonaisuutta ja hengähtämään hetkeksi kaupungin urbaanista vilskeestä”, Ruohonjuuri Oy:n asiakaspalvelupäällikkö Tuulia Bucciarelli jatkaa.

Ruohonjuuren myymälät ovat saaneet asiakkailtamme kosolti kiitosta tunnelmastaan. Manskun myymälän suunnittelussa tähän kiinnitettiin erityistä huomiota. Olemme Ruohonjuuressa todella iloisia Vuoden Myymälä 2022-palkinnon saamisesta”, kertoo Ruohonjuuri Oy:n toimitusjohtaja Päivi Paltola. 

Päivi Paltola haluaa korostaa, että "Kiitos kuuluu kaikille Manskun lippulaivamyymälän suunnitteluun ja toteutukseen osallistuneille. Ruohonjuuren kapellimestarina myymälähankkeessa toimi Venla Suvalo ja brändi-ilmeen uudistuksessa Päivi Korteniemi. Hankkeessa kuultiin asiakkaita, ruohonjuurilaisia ja tietysti myymälän visuaalisen ilmeen suunnittelun ammattilaisia kuten suunnittelutoimisto Amerikkaa, graafikko Ilkka Kärkkäistä sekä Terhen konseptitoimistoa".

Lisätietoja
Ruohonjuuri Oy
toimitusjohtaja Päivi Paltola
paivi.paltola@ruohonjuuri.fi
puh. 040 7688 704