Kolumni

Shoptalk Europe – kolme päivää vähittäiskaupan muutoksen edelläkävijyyttä

Shoptalk Europe – kolme päivää vähittäiskaupan muutoksen edelläkävijyyttä

ShopTalk Europen ohjelma käsittelee, miten huomisen kuluttajat löytävät ja ostavat, sekä miten vähittäiskauppiaat ja brändit täyttävät heidän odotuksensa.
12.2.2024
Share
Share

Shoptalk Europe tarjoaa kolme päivää ja yli 175 johtajatason puhujaa, tavoitteena edistää Euroopan vähittäiskaupan digitaalista muutosta. Shoptalk on ainutlaatuinen mahdollisuus kuulla tuoreita näkemyksiä ja käytännöllisiä oivalluksia johtajilta, jotka ovat edelläkävijöitä alan muutoksessa.


Shoptalk Europe koetaan tänäkin vuonna Barcelonassa vuoden 2023 suuren menestyksen jälkeen. Tapahtuma keskittyy digitaaliseen muutokseen ja innovaatioihin ja tuo yhteen koko vähittäiskaupan ekosysteemin; vähittäiskauppiaat, brändit, teknologiainnovaattorit ja sijoittajat.

ShopTalkin ohjelma käsittelee alan suurimpia kysymyksiä: miten huomisen kuluttajat löytävät ja ostavat, sekä miten vähittäiskauppiaat ja brändit täyttävät heidän odotuksensa.

Shoptalk Europe 2024 -tapahtumassa kuulet muun muassa:

Pääsemme tekoälyhypen taakse ja jaamme reaalimaailman kokemuksia siitä, mitkä tekoälyn sovellukset tulevat muuttamaan alaa eniten. Tian Su, VP Personalisation & Recommendation Zalando, johtaa tekoälyn hyödyntämistä henkilökohtaisten ostokokemusten tarjoamiseksi. Hän on vain yksi 11 upeasta vähittäiskauppiaasta ja brändijohtajasta, jotka jakavat kokemuksiaan uraauurtavista tekoälysovelluksista vähittäiskaupassa.

Mitä on saumaton kauppa? Mille aloille se soveltuu ja mitä teknologioita ja valmiuksia sen toteuttaminen edellyttää? Yksi ajankohtaisimmista keskusteluista vähittäiskaupassa on se, miten myyntikanavasiilot voidaan murtaa ja päästä eroon historiallisesta kanava-ajattelusta. Inditexin Global Chief Digital Officer Maria Jose Barrera Rojas & E-Commerce Director Massimo Dutti kertovat, miten heillä johdetaan johdonmukaisen monikanavaisen kokemuksen tarjoamista asiakkaille.

Miten toimijoiden väliset suhteet muuttuvat Euroopassa uusien B2B-kumppanuuksien keskellä, erityisesti vähittäiskaupan mediaverkostojen kasvun myötä. Asiaa käsittelee puheenvuorossaan Elodie Perthuisot, Carrefour Spainin toimitusjohtaja ja Carrefour-konsernin Chief Digital Officer.

Miten brändit edistävät erilaistumista, uskollisuutta ja kysyntää? Miten brändit hyödyntävät vähittäiskaupan, tukkukaupan, markkinapaikkojen ja suoran kuluttajamyynnin? Yksi vuoden 2023 kiehtovimmista bränditarinoista oli Mattelin Barbien uudelleen asemointi. Mattel EMEAn EVP Managing Director & Mattelin Global Head Direct to Consumer International Sanjay Luthra, kertoo, mitä he oppivat Mattel Creations -alustastaan, joka on tehokas katalysaattori digitaaliselle muutokselle ja kuluttajien tavoittamiselle.

Mitä ovat seuraavan sukupolven ostopolut? Stanley 1913 on tiimi sosiaalisessa mediassa leviävän sensaation, Stanley Quencherin, takana. Kuule, miten TikTok on auttanut muuttamaan heidän 110-vuotiasta yritystään esittelemällä heidän tuotteensa uusille kuluttajille. Stanley1913:n EMEA- ja LATAM-alueen johtaja Andréa Martins kertoo näkemyksensä siitä, miten menestyä sosiaalisessa mediassa.

Shoptalk täydentää parhaillaan yli 175 johtotason puhujan ohjelmaansa. Shoptalkissa ohjelma on täysin toimituksellisesti johdettu. Ohjelma kuratoidaan alan johtavista jälleenmyyjistä ja brändeista koostuvan ohjausryhmän avulla. Puhujilta ei hyväksytä maksua.

Tule mukaan 3.–5.6.2024 Barcelonan Shoptalk Europeen! Kurkkaa tarkemmat tiedot tapahtumasivuilta alta olevista linkeistä. Erikoiskaupan liitto on ShopTalk Europen mediapartneri, joten liput kannattaa varata ETUhintaan.

Tutustu tapahtumaan

Katso tarkempi ohjelmisto

Varaa liput ETUhintaan