Koulutus: Strategic Sustainability for Business

Koulutus: Strategic Sustainability for Business

Paikka ja aika

04.4.2022 00:00 – 00:01
Aalto yliopisto Töölö, Helsinki
anna-maija.ahonen@aaltoee.fi

Paikka ja aika

04.4.2022 00:00 – 00:01
Aalto yliopisto Töölö, Helsinki
anna-maija.ahonen@aaltoee.fi

Ilmoittautuminen

Koulutus toteutunut. Ilmoittautuminen on suljettu.

 

 

Kuvaus

Aalto EE:n toteuttama Strategic Sustainability for Business -ohjelma Edun toimialayhdistyksille jäsenyrityksineen etuhintaan.

Koulutus keskittyy vastuullisen liiketoiminnan ja strategian välisen yhteyden vahvistamiseen tarjoten kokonaiskuvan vastuullisuuden kehittämisestä ja toteuttamisesta yrityksessä sekä arvoketjussa. Osallistumalla koulutukseen pystyt määrittelemään yrityksesi vastuullisuuspäämäärän ja yhteydet strategiaan. Lisäksi hahmotat kestäviä liiketoimintamalleja ja vahvistat ymmärrystä vastuullisuustyön johtamisen periaatteista ja yrityksen kannalta keskeisistä kehitysaskelista. Ohjelma antaa myös erinomaisen mahdollisuuden laajentaa vastuullisuusosaajien verkostoa.

Ohjelma koostuu neljästä jaksosta ja aloitus- ja päätöstilaisuuksista. Ohjelman kokonaispituus on yhteensä viisi päivää. Yksityiskohtaisemmat tiedot ohjelmasta tutustuttavissa Strategic Sustainability for Business - Corporate Social Responsibility Training Program for Leaders - Aalto EE. Ohjelman vaikuttavuudesta ja hyödystä on luettavissa juttu viime kerran osallistujayrityksen edustajien pohjalta Esa Mouhu, Janina Ollberg, Annika Jyllilä-Vertigans, Strategic Sustainability for Business - Aalto EE.

Edun toimialayhdistyksille ja heidän jäsenyrityksilleen on sovittu Edun kautta jäsenhinnoittelu:

Kurssin normaalihinta 7000,-/hlö

Edun jäsenille:

Early Bird 31.12.2021 saakka 6000,-/hlö +alv

Early Bird 1.1.-31.1.2022 6500,-/hlö +alv

Lisähenkilöt:

Toisen ja saman jäsenorganisaation osallistujahinta 3500 euroa + alv

Kolmannen ja saman jäsenorganisaation osallistujahinta 3080 euroa + alv

Edun saa koodilla ETURY.

Lisätietoja: Strategic Sustainability for Business - Corporate Social Responsibility Training Program for Leaders - Aalto EE