02.02.2024

Vuoden liikkujan tuotteeksi valittu kookosvesijauhe on nerokas nesteyttäjä — se saattaa mullistaa kookosvesi- ja urheilujuomamarkkinat!

Suomen Terveystuotekauppiaiden liitto valitsi hyvinvointitrendien ytimessä paistattelevat WellAware-kookosvesijauheet Vuoden 2024 liikkujan tuotteeksi. Innovatiiviselta tuotemuodolta odotetaan paljon: nesteytysbuumin aallonharjalla taiteileva kookosvesijauhe saattaa tulevaisuudessa päihittää sekä kookosvedet että keinotekoiset urheilujuomat.

Luonnollisuus, ravinnetiheys ja helppokäyttöisyys ovat asioita, jotka tekevät WellAware-kookosvesijauheesta uniikin urheilujuoman. Tuoreiden kookospähkinöiden vedestä sumukuivattamalla valmistettu kookosvesijauhe sekoittuu näppärästi veteen ja se sisältää samat ravintoaineet kuin tavallinen kookosvesi. Näppäräkäyttöinen, riittoisa, hyvin säilyvä ja helposti kuljetettava kookosvesijauhe on oivallinen lähde tärkeille elektrolyyteille, kuten kaliumille ja magnesiumille. Hyvänmakuinen kookosvesijauhe sisältää myös C-vitamiinia ja rautaa.

Entistä useampi kuntoilija on kiinnostunut hyvinvoinnistaan kokonaisvaltaisesti ja kaikille ei enää kelpaa lisäaineilla lastatut urheilujuomat. Keinotekoisia sporttijuomia luonnollisempien elektrolyyttijauheiden buumin vanavedessä seuraavana suunnannäyttäjä esittäytyy kookosvesijauhe, jonka suosion kasvulle ei näy rajoja.

Nesteytys trendaa urheiluravitsemuksen saralla 

Hikoillessamme menetämme merkittäviä määriä nestettä, elektrolyyttejä ja muita ravinteita. Nestehukka voi heikentää suorituskykyä, aiheuttaa lihaskramppeja, lisätä loukkaantumisriskiä ja vaikuttaa negatiivisesti elimistön lämmönsäätelyyn.

Nesteytyksestä huolehtiminen onkin viime aikoina noussut suorastaan buumiksi aktiivisesti treenaavien ja terveystietoisten liikkujien keskuudessa. Nerokkaasti nesteyttävä eli elektrolyyttitasapainon tehokkaasti palauttava kookosvesijauheesta valmistettu juoma auttaa hikisimmälläkin hetkellä suorituskykyämme ja hyvinvointiamme pysymään täydessä terässä.

Kookosvesijauheesta valmistettu juoma on luonnollinen ja lisäaineeton valinta myös saunomisen jälkeen ja kesähelteiden hehkutellessa.

WellAware-kookosvesijauhe on Vuoden 2024 liikkujan tuote

Onnistunut tuotekehitys, laaja positiivinen kuluttajapalaute, terveellisen elämäntavan tukeminen, liikkumiseen innostaminen ja kookosvesijauheen ravinnetiheys tekivät vaikutukseen Suomen Terveystuotekauppiaiden liiton valitsijaraatiin ja terveyskaupan ammattilaisiin:

- WellAware-kookosvesijauheet tarjoavat optimaalista nesteytystä ja elektrolyyttitasapainon tukemista liikunnan aikana ja sen jälkeen. Luonnollisista ja puhtaista aineksista valmistetuissa kookosvesijauheissa on korkea elektrolyytti- ja vitamiinipitoisuus, minkä vuoksi ne ovat erinomainen vaihtoehto keinotekoisille urheilujuomille, perustelee valintaa Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton toiminnanjohtaja Mika Rönkkö.

WellAware-kookosvesijauheet Suomen markkinoille tuonut Back on Track Oy voitti Vuoden liikkujan tuote -sarjan jo toisen kerran peräkkäin, kun viime vuonna voittajaksi valittiin Welltex®-sarjan suojat, tuet ja terapeuttinen teippi.

WellAware-kookosvesijauheita myydään terveyskaupoissa ympäri Suomen sekä ravintolisiin erikoistuneissa verkkokaupoissa. WellAware-kookosvesijauheita on kolmea makua: naturel, mango-passion ja sitruuna-lime. Voittoisien kookosvesijauheiden maahantuoja on Back on Track.

 

Annamme lisätietoa ilomielin/ haastattelu- ja kuvapyynnöt:
Krista Virtanen, maajohtaja/ Back on Track
puh. 050 567 4277
krista.virtanen@backontrack.com

Mika Rönkkö, toiminnanjohtaja
Suomen Terveystuotekauppiaiden liitto
puh. 0500 430 818
mika.ronkko@terveystuotekauppa.fi