17.04.2024

New Nordic lanseeraa uuden ravintolisän vaihdevuosien hiusongelmiin

Pohjoismaalainen hyvinvointialan yritys New Nordic Oy laajentaa hiusravinnetuotevalikoimaansa. Palkittu, tutkitusti tehokas ja erittäin suosittu Hair Volume -ravintolisä saa 19.4.2024 rinnalleen erityisesti vaihdevuosien jälkeisiin hiusongelmiin kohdennetun Hair Volume™ Vaihdevuosien jälkeen -tuotteen.

Vaihdevuodet vaikuttavat miljooniin naisiin kautta maailman. Oireet koetaan usein elämänlaatua huonontavina. Vaihdevuosien aikana elimistön estrogeenin ja keltarauhashormonin tuotanto laskee, ja tämä hormonitason heittelehtiminen aiheuttaa kehossa useita erilaisia muutoksia. Yksi näistä koskee hiuksia.

Estrogeeni ja keltarauhashormoni pidentävät hiuksen kasvuvaihetta ja auttavat hiusta kasvamaan nopeammin ja kauemmin. Kun näiden hormonien tuotanto laskee, hiuksen kasvuvaihe häiriintyy ja elinkaari lyhenee. Uusi hius kasvaa hitaammin, ja kun se putoaa, tilalle ei ole vielä kasvanut uutta hiusta. Siksi hiukset tuntuvat ja näyttävät ohuemmilta.

Hair Volume™ Vaihdevuosien jälkeen auttaa hiuksia kasvamaan selvästi paksummiksi, kauniimmiksi ja kiiltävämmiksi. Se sisältää samat tutkitusti tehokkaat ainesosat kuin tavallinen Hair Volume™, mutta lisäksi siinä on B6-vitamiinia ja rannikkomännynkuoriuutetta. Molempien Hair Volume™ -tuotteiden kaikki ainesosat ovat 100-prosenttisesti luonnollista alkuperää.

Hair Volume™ Vaihdevuosien jälkeen tuotteen hyväksytyt (EFSA) terveysväitteet: Biotiini ja sinkki edistävät hiusten pysymistä normaaleina. B6-vitamiini auttaa säätelemään hormonitoimintaa. Biotiini edistää ihon pysymistä normaalina. Sinkki edistää kynsien pysymistä normaaleina. Kupari edistää hiusten normaalia pigmentoitumista.

Hair Volume™ -tuotteiden kaikki ainesosat ovat 100-prosenttisesti luonnollista alkuperää.

Hair Volume™ Vaihdevuosien jälkeen on saatavilla 19.4.2024 lähtien New Nordicin verkkokaupasta ja 24.4.2024 lähtien LIFE-kaupoista sekä jatkossa myös muista hyvin varustetuista terveyskaupoista. Tuotteen pakkauskoko on 90 tablettia ja hinta 96,95 €. Annostus: 1 tabletti päivässä.
 

Lisätietodot ja kuvat:
Nanna Moilanen
National Account Manager
New Nordic Oy
nanna.moilanen@newnordic.fi / 050 324 1404

www.newnordic.fi
www.linkedin.com/company/new-nordic 

New Nordic on kasviuutteiden asiantuntija. Uskomme, että kauneus ja terveys kulkevat käsi kädessä. Yrityksemme on kehittänyt kasvipohjaisia ravintolisiä ja kauneudenhoitotuotteita jo yli 30 vuoden ajan. Tuotteemme ovat tunnettuja laadukkaista, luonnollisista ainesosistaan sekä tehokkuudestaan. Asiakkaiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen on yrityksemme ydin, ja siksi panostamme niin sisäiseen kuin ulkoiseen kauneuden ja terveyden hoitoon.