Asiakastyytyväisyysindeksi 2023

Asiakastyytyväisyysindeksi 2023

Paikka ja aika

23.11.2023 10:00 – 11:00
Webinaari
taija.lintumaki@etu.fi

Paikka ja aika

23.11.2023 10:00 – 11:00
Webinaari
taija.lintumaki@etu.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 21.11. 

Ilmoittaudu webinaariin

 

Kuvaus

Torstaina 23. marraskuuta, keskitytään tarkastelemaan, kuinka hyvin kaupan ala on onnistunut täyttämään asiakkaiden odotukset, kun Kaupan liitto ja Erikoiskaupan liitto ETU ry julkaisevat vuoden 2023 Asiakastyytyväisyystutkimuksen vähittäiskaupasta Suomessa. Julkistus toteutetaan verkkotapahtumana.

Tutkimus perustuu Kaupan liiton pääekonomisti Jaana Kurjenojan ja Tampereen yliopiston työelämäprofessori Lasse Mitrosen kehittämään asiakastyytyväisyysindeksiin. Indeksin taustalla on runsas 20 000 asiakasarviota 58 vähittäiskaupan ketjusta. Asiakasarvioiden keräämisestä vastasi Kantar TNS.

Tilaisuuden avauspuheenvuoron pitää Kaupan liiton toimitusjohtaja Mari Kiviniemi, ja tutkimuksen keskeisimmät tulokset esittelee Jaana Kurjenoja. ETU ry:n toimitusjohtaja Ulla Pöllänen johtaa keskustelun, jossa kuulemme tutkimuksen kärkisijoitusten yrityscaseja sekä yritysedustajien näkemyksiä tutkimustuloksista ja niiden taustoista.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ohjelma

Tervetulosanat, Mari Kiviniemi, toimitusjohtaja, Kaupan liitto

Tutkimustulosten esittely, Jaana Kurjenoja, pääekonomisti, Kaupan liitto

Yrityscaset, Ulla Pöllänen, toimitusjohtaja, Erikoiskaupan liitto ETU ry

Dressmann
Halpa-Halli
Motonet

Keskustelua ja kysymyksiä


Tilaisuus on avoin Kaupan liiton jäsenille ja ETU ry:n toimialayhdistyksille ja kaikille toimialayhdistysten jäsenyrityksille. Myös median edustajat ovat tervetulleita mukaan. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu viimeistään ti 21.11. Linkki webinaariin löytyy vahvistusviestistä ja lisäksi lähetämme sen lähempänä tapahtumaa. Tilaisuudesta ei jää tallennetta.

Median ilmoittautumiset: viestintäpäällikkö Taija Lintumäki, Erikoiskaupan liitto ETU ry, taija.lintumaki(at)etu.fi, p. 050 352 9596.

Lisätietoa tapahtumasta: viestintäpäällikkö Taija Lintumäki, ETU ry, taija.lintumaki(at)etu.fi, p. 050 352 9596 ja viestintäasiantuntija Anu Punkari, Kaupan liitto, anu.punkari(at)kauppa.fi, p. 050 303 7830.

Erikoiskaupan liitto Etu ry on elinvoimaisen erikoiskaupan mahdollistaja, joka edustaa yli 900:aa yritystä. Autamme erikoiskaupan toimijoita menestymään niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Etu ry haluaa tarjota ratkaisuja toimintaympäristön kehittämiseksi. Haluamme, että erikoiskauppa on yhä vahvemmin suomalaisen yhteiskunnan ja elinkeinoelämän tukijalka. Etu.fi

Kaupan liitto on elinkeinoelämän suurimman toimialan kaupan ääni yhteiskunnassa. Yhdistämme koko alan vähittäis- ja tukkukaupasta digitaaliseen kauppaan. Neuvottelemme kaupan työsopimukset ja elinkeinopolitiikan ratkaisut. Teemme työtä, jotta Suomessa toimiva kauppa ja palvelut kukoistavat ja pärjäävät kovassa kansainvälisessä kilpailussa. www.kauppa.fi