Asiakastyytyväisyysindeksi 2022 tulosjulkistus

Asiakastyytyväisyysindeksi 2022 tulosjulkistus

Paikka ja aika

24.11.2022 10:30 – 11:30
Webinaari
taija.lintumaki@etu.fi

Paikka ja aika

24.11.2022 10:30 – 11:30
Webinaari
taija.lintumaki@etu.fi

Ilmoittautuminen

Tilaisuus on avoin ETU ry:n toimialayhdistyksille ja kaikille toimialayhdistysten jäsenyrityksille sekä Kaupan liiton jäsenille. Myös median edustajat ovat tervetulleita mukaan. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautumiset pyydetään viimeistään ke 23.11. klo 12.00 mennessä. Linkki webinaariin lähetetään tapahtumaan ilmoittautuneille lähempänä tilaisuuden ajankohtaa.

Ilmoittaudu tapahtumaan >>

 

Kuvaus

Torstaina 24. marraskuuta keskustellaan, miten asiakkaiden odotukset kaupan alalla ovat täyttyneet, kun Kaupan liitto ja Erikoiskaupan liitto ETU ry julkaisevat tutkimuksen Asiakastyytyväisyys vähittäiskauppaan Suomessa 2022.

Tutkimus perustuu Aalto-yliopiston Senior Fellow Lasse Mitrosen ja Kaupan liiton pääekonomisti Jaana Kurjenojan kehittämään asiakastyytyväisyysindeksiin. Indeksin taustalla on runsas 20 000 asiakasarviota 58 vähittäiskaupan ketjusta. Asiakasarvioiden keräämisestä vastasi Kantar TNS.

Tilaisuuden avaa Kaupan liiton toimitusjohtaja Mari Kiviniemi, ja tutkimuksen keskeisimmät tulokset esittelee Jaana Kurjenoja. ETU ry:n toimitusjohtaja Ulla Pöllänen luotsaa keskustelun, jossa kuullaan yrityscaset ja yritysedustajien kommentit tutkimustuloksista.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Aika: to 24.11. klo 10.30–11.30
Paikka: Webinaari

Ohjelma

Tervetulosanat
Mari Kiviniemi, toimitusjohtaja, Kaupan liitto

Tutkimustulosten esittely
Jaana Kurjenoja, pääekonomisti, Kaupan liitto

Yrityscaset
Ulla Pöllänen, toimitusjohtaja, Erikoiskaupan liitto ETU ry

Sokos-tavaratalot
RTV-Yhtymä Oy

Keskustelua ja kysymyksiä

Tilaisuus on avoin Kaupan liiton jäsenille ja ETU ry:n toimialayhdistyksille ja kaikille toimialayhdistysten jäsenyrityksille. Myös median edustajat ovat tervetulleita mukaan. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautumiset pyydetään viimeistään ke 23.11. klo 12.00 mennessä. Linkki webinaariin lähetetään tapahtumaan ilmoittautuneille lähempänä tilaisuuden ajankohtaa.

Ilmoittaudu tapahtumaan >>

Median ilmoittautumiset: viestintäpäällikkö Taija Lintumäki, Erikoiskaupan liitto ETU ry, taija.lintumaki(at)etu.fi, p. 050 352 9596.

Lisätietoa tapahtumasta: viestintäpäällikkö Taija Lintumäki, ETU ry, taija.lintumaki(at)etu.fi, p. 050 352 9596 ja Anu Punkari, anu.punkari(at)kauppa.fi, p. 050 303 7830.

Erikoiskaupan liitto Etu ry on elinvoimaisen erikoiskaupan mahdollistaja, joka edustaa yli 900:aa yritystä. Autamme erikoiskaupan toimijoita menestymään niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Etu ry haluaa tarjota ratkaisuja toimintaympäristön kehittämiseksi. Haluamme, että erikoiskauppa on yhä vahvemmin suomalaisen yhteiskunnan ja elinkeinoelämän tukijalka. Etu.fi

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Kauppa työllistää noin 300 000 henkilöä Suomessa. Kaupan liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa. Kauppa.fi