KoulutusOnline - etulaisille etuhintaan

KoulutusOnline - etulaisille etuhintaan

Paikka ja aika

18 kesäkuu 2024
Verkkokoulutus
hannu.karki@chamber.fi

Paikka ja aika

18 kesäkuu 2024
Verkkokoulutus
hannu.karki@chamber.fi

Kuvaus

Jatkuva kouluttautuminen tuo monia hyötyjä sekä organisaatiolle että yksittäisille työntekijöille. Nyt Edun jäsentoimialayhdistyksillä jäsenineen on mahdollisuus hankkia pääsy koulutusten Netflixinäkin kuvailtuun KoulutusOnline-oppimisportaaliin ja etäkoulutuksiin sopimushintaan.  

KoulutusOnline on Helsingin seudun kauppakamarin verkkokoulutuksia sisältävä oppimisportaali, joka tarjoaa yrityksille käytännöllisen mahdollisuuden kehittää henkilöstönsä taitoja ja osaamista vastaamaan nykyajan haasteita. Portaalissa on tarjolla laaja valikoima verkkokoulutuksia eri kiinnostuksiin ja tavoitteisiin. Tarjolla on kymmenen eri aihealuetta ja noin 400 kurssia. Olipa kyseessä koulutustarve esimerkiksi it- ja digitaidoista, juridiikasta, viestinnästä tai esihenkilötyöstä, KoulutusOnline auttaa henkilöstöä pysymään ajan tasalla ja kehittymään.

KoulutusOnlinen verkkokoulutukset koostuvat lyhyistä, tietoiskumaisista osista, jotka innostavat oppimaan ja oivaltamaan matalalla kynnyksellä, sillä jokainen voi oppia omassa tahdissaan ja valita juuri itselleen sopivat koulutuskokonaisuudet - millä vain päätelaitteella.

KoulutusOnlinen hyödyntäminen ei kuitenkaan rajoitu vain itsenäiseen opiskeluun, vaan vahvuus on myös sen käyttötapojen joustavuus. Portaalin suunnitelmallinen käyttö tukee ja mahdollistaa:

  • itsenäisen opiskelun
  • yhdessä oppimisen
  • tiimipalaverit
  • kehityskeskustelujen tuen
  • perehdytyksen
  • oppimispolut
  • hyödyntämisen tietopankkina

Edun jäsentoimialojen jäsenyrityksille on tarjolla sopimushinta. 1–10 käyttäjää henkilöhintaan 649 €/hlö/v (alv 0 %). Normaali vuosihinta on 863 € (alv 0 %) per käyttäjä. Yli 10 käyttäjän organisaatiolisenssit neuvotellaan erikseen. Lisäksi uusi tilaaja saa kolmen kuukauden maksuttoman käyttöoikeuden 12 kuukauden tilausjakson päälle (jakson kokonaispituus 15 kk).

Edun saat käyttöösi alennuskoodilla ETURY2024 (jäsenyys tarkastetaan) tai olemalla suoraan yhteydessä Helsingin seudun keskuskauppakamarin myyntipäällikkö Hannu Kärkeen, 0400 441 974, hannu.karki@chamber.fi.

Tutustu KoulutusOnlineen tarkemmin täällä.

Etäkoulutusten yrityskohtainen Kausikortti

Kausikortilla organisaationne jäsenet pääsevät osallistumaan Helsingin seudun kauppakamarin järjestämiin puolen päivän ja päivän mittaisiin etäkoulutuksiin. Tarjolla on lähes 200 vuosittaista etäkoulutusta 12:lta eri toimialalta, mikä mahdollistaa joustavan, kustannustehokkaan ja käyttäjäystävällisen tavan edistää ammatillista osaamista.  Kausikortin hyötyihin kuuluu kustannustehokkuus, sillä se tarjoaa taloudellista säästöä verrattuna yksittäisten kurssien ostamiseen.

Monipuolisen ja jatkuvasti päivittyvän Kausikortti-koulutustarjonnan löydät täältä.

Yksi kortti, monta käyttötapaa

Kausikortti tukee oppimista ja ammattitaidon kehittämistä monin tavoin. Käyttötavan voi räätälöidä sekä organisaation että työntekijän tarpeen mukaan.

  • Monipuolinen osaamisen kehittäminen: Kausikortilla voi osallistua usean eri aihealueen koulutuksiin, esim. johtamistaidot, digitaalinen markkinointi, taloushallinto ja tekoäly. Työntekijät voivat valita itseään kiinnostavat kurssit, mikä edistää monipuolista osaamisen kehittämistä.
  • Erityisosaamisen syventäminen: työntekijä voi keskittyä syventämään osaamistaan tietyillä osa-alueilla, kuten kirjanpidossa tai myynnissä. Kausikortti mahdollistaa asioiden syvällisemmän opiskelun, kun samasta aihealueesta voi valita useita toisiaan tukevia koulutuksia.
  • Jatkuva oppiminen: kausikortti tukee ja motivoi jatkuvaa oppimista. Työntekijät voivat osallistua säännöllisesti uusiin koulutuksiin, ja pysyvät ajan tasalla oman alansa muutoksista ja trendeistä.

Yrityskausikortin etuhinta Edun jäsentoimialojen jäsenyrityksille

Koulutusten määrä/organisaatio/12 kk

5 koulutusta 2 100 € (norm. 2 800 €)
10 koulutusta 3 900 € (norm. 5 187 €)
15 koulutusta 5 100 € (norm. 6 800 €)
20 koulutusta 6 500 € (norm. 8 600 €)

Haluatko kuulla lisää Kausikortista? Ota yhteyttä Helsingin seudun kauppakamarin myyntipäällikkö Hannu Kärkeen, 0400 441 974, hannu.karki@chamber.fi, niin pääset kartoittamaan, millainen Kausikortti sopisi teille parhaiten.