27.08.2021 Terveystuotetukut ry

TerveysSummit -sarjan kolmas kausi Alfa-TV:llä 19.9. alkaen – juontajana Satu Tuomisto

TerveysSummit -sarjan teemana on yksilön vastuu omasta terveydestä ja hyvinvoinnista. Sarjassa haetaan vastauksia oireiden lieventämiseen ja juurisyiden poistamiseen. Keinoina suositaan oikeaa ravintoa lisäravinteineen, riittävää lepoa ja palautumista sekä kullekin sopivaa kunto- ja terveysliikuntaa. Sarjan jaksot asiantuntijoineen antavat katsojille ajatuksia ja ennakoivia vinkkejä sekä oman että läheisten hyvinvoinnin ja terveyden vahvistamiseen.   

Pandemia aiheuttaa terveyshuolia 

Sarja starttaa syyskuussa ajankohtaisilla teemoilla. Käsittelyyn nostetaan teemoja niin synnynnäisestä ja hankitusta immuniteetista viruksia vastaan kuin koronaan ja long covidiin varautumisesta. 

Satu Tuomisto palaa ruutuun 

Sarjan juontaa Satu Tuomisto, joka on monelle tuttu kasvo. Tuomisto on erityisen innostunut saadessaan keskustella itselleen tärkeiden terveys- ja hyvinvointiteemojen ammattilaisten ja kokemusasiantuntijoiden kanssa. Tuomiston liikunnalliseen taustaan kuuluu muun muassa potkunyrkkeily ja kisavoitto Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa.  

Jaksoja tarjolla enemmän kuin koskaan 

Syyskuun puolesta välistä joulukuun alkuun esitettävä kausi koostuu kahdestatoista tunnin mittaisesta jaksosta. Jaksojen ensiesitykset ovat aina sunnuntaisin klo 18.00. Kukin jakso esitetään viikkouusinnassa kolmesti, maanantaisin klo 14.00, tiistaisin klo 17.00 ja keskiviikkoisin klo 11.00. Ensiesitysten jälkeen jaksot voi katsoa myös sarjan omilta verkkosivuilta www.terveyssummit.fi, sosiaalisen median tileiltä ja arkistosta osoitteesta www.permanto.fi. 

Suomen suurimmalla terveys- ja hyvinvointitapahtumalla on miljoonia katseluita 

TerveysSummit-sarjan aikaisemmat kaudet ja samanniminen viikon kestävä nettitapahtuma ovat molemmat saavuttaneet joka kerta yli miljoona katselukertaa. Tuottajana toimii Biomed Oy, jonka on perustanut vuonna 1982 kirurgian erikoislääkäri Kaarlo Jaakkola. Jaakkola tunnetaan myös Antioksidanttiklinikoiden perustajana ja ravitsemushoitojen suomalaisena pioneerina. 

TerveysSummit alkaa sunnuntaina 19.9. klo 18.00. Sarjaa esitetään kaudella kaksitoista jaksoa. 

 

Lisätietoja: 

Timo Koskela, tuottaja, TerveysSummit, timo.koskela@biomed.fi