06.06.2023 Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto ry

Ruohonjuuri tuo terveyskaupan lentomatkustajien ulottuville

Helsinki-Vantaan lentoasemalle avautuu syksyllä 2023 Ruohonjuuren uusi myymälä. Lentoasemalle avattava Ruohonjuuri on luonnonmukaisia ja kestäviä arvoja korostava erikoiskauppa, joka tarjoaa lentomatkustajille monipuolisesti erilaisia terveellisiä superfoodeja, luomupurtavaa, luonnonkosmetiikkaa ja lahjatuotteita.

Ruohonjuuri tuo terveyskaupan valikoimaa lentoasemalle ja tarjoaa mahdollisuuden tehdä vastuullisia ja hyvinvointia edistäviä valintoja myös matkustaessa. Myymälän avaaminen Helsinki-Vantaan lentoasemalle on osa Ruohonjuuren laajempaa tavoitetta levittää terveellisen elämäntavan sanomaa ja tuoda luonnonmukaisia vaihtoehtoja ihmisten arkeen.

Helsinki-Vantaan lentoasema houkuttelee kansainvälistä asiakaskuntaa ympäri maailman, joten sijainti ja näkyvyys on merkittävä koko Ruohonjuuri-konseptille. Ihmisten ympäristötietoisuus ja vastuullinen kuluttaminen ovat kasvussa, ja uuden myymälän myötä helpotamme kestävien valintojen tekemistä myös lentokentän ainutlaatuisessa ilmapiirissä. Helsinki-Vantaan lentokenttä rakentaa vahvasti vastuullisten toimijoiden keskittymää, ja haluamme innostaa muutokseen yhdessä", kertoo Ruohonjuuren toimitusjohtaja Päivi Paltola."

Ruohonjuuren lentoaseman myymälä ei ole pelkästään ostospaikka, vaan myös inspiroiva tila, jossa lentomatkustajat voivat tutustua terveellisen elämäntavan ja ekologistisen kauneudenhoitokonseptin maailmaan. Arvot Ruohonjuuren taustalla tarjoavatkin täysin uudenlaisen palvelun lentokenttäympäristöön.

Suomen terveystuotekauppiaiden Liiton toiminnanjohtaja Mika Rönkkö pitää liiketilan avausta merkittävänä sekä Ruohonjuurelle että koko suomalaiselle terveystuotealalle kansainvälisestä näkökulmasta. 

"Ruohonjuuri ansaitsee kiitosta aktiivisesta tavastaan kehittää konseptiaan uusille liikepaikoille ja erilaisille asiakaskunnille. Uuden myymälän avaaminen Helsinki-Vantaan lentoasemalle on jälleen osoitus Ruohonjuuren innovatiivisesta otteesta terveystuotealan erikoiskaupan kehittäjänä. Ruohonjuuren lentoaseman myymälä avaa täysin uusia kansainvälisiä mahdollisuuksia laajemminkin alan toimijoille tuomalla suomalaista terveystuotealaa maailman tietoisuuteen. Toivotan onnea ja menestystä uudelle myymälälle", Rönkkö sanoo. 

”Odotamme innolla matkustajien kohtaamista ja mahdollisuutta tarjota heille ainutlaatuisia ja terveyttä edistäviä tuotteita. Ruohonjuuri jatkaa sitoutumistaan kestävään kehitykseen ja ympäristön hyvinvointiin, ja toivoo voivansa inspiroida matkustajia tekemään terveellisiä valintoja myös matkallaan”, Paltola jatkaa.

 

Lisätietoja:
Ruohonjuuri Oy
toimitusjohtaja Päivi Paltola
paivi.paltola@ruohonjuuri.fi
puh. 040 7688 704

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto
toiminnanjohtaja Mika Rönkkö
mika.ronkko@terveystuotekauppa.fi
puh. 0500 430 818