05.04.2022

Erikoiskaupan liiton uutiskanava etu.fi avattu – päätoimittajana Sami Sykkö

Erikoiskaupan liitto Edun uudistuneet verkkosivut ja täysin uusi uutiskanava avattiin tiistaina. Uudella uutiskanavalla kerrotaan erikoiskaupan uusimmat uutiset ja ajankohtaiset tilastotiedot. Uutiskanavan päätoimittajana on kokenut journalisti Sami Sykkö.

”Etu tarjoaa uudella verkkosivustollaan tietoa siitä, mitä erikoiskaupassa tapahtuu juuri nyt Suomessa ja maailmalla. Uudella uutiskanavalla kerrotaan millaisia ovat erikoiskaupan tulevaisuuden näkymät, uusimmat innovaatiot, ja kuumimmat puheenaiheet. Taloutta ja kauppaa tuntevat ajattelijat ja vaikuttajat tulevat jatkossa kirjoittamaan sivuille”, kertoo Sami Sykkö sivuston avauksesta.

Uudistetuilla verkkosivuilla tuodaan myös havainnollistavalla tavalla esille erikoiskaupan tuoreet tilastotiedot. Sivuilla päivittyvät tunnusluvut kootaan ajantasaisesti useista eri tilastolähteistä. Robonomistin Etu ry:lle kehittämä Etubot päivittää tiedot, analysoi, luo tekstin ja tekee uusimman ennusteen automaattisesti erikoiskaupan eri toimialoilla.

Erikoiskaupan liitto Etu ry on viime vuosina kehittänyt aktiivisesti toimintaansa. Uutiskanavan ja tilastopalvelun käyttöönotto on merkittävässä osassa erikoiskaupan äänen esille tuomisessa.

”Haluamme tuoda julkiseen keskusteluun erikoiskaupan tilanteen ja kehityksen. Jäsentemme ääni tulee kuulumaan entistä kovempaa uuden kanavan myötä”, iloitsee Etu ry:n toimitusjohtaja Ulla Pöllänen.

Erikoiskauppa on merkittävä työllistäjä ja hyvinvoinnin tuoja Suomessa. Yli puolet kaikesta kaupasta on erikoiskauppaa ja se työllistää kymmeniä tuhansia suomalaisia. Yksin Erikoiskaupan liitto Etuun kuuluvien liittojen ja yhdistysten jäsenyritykset työllistävät 41000 ihmistä, ja niiden liikevaihto on noin 16 miljardia.

Lisätietoja:
Päätoimittaja Sami Sykkö, p. 040 5187 333
Toimitusjohtaja Ulla Pöllänen, p. 050 3001 660