09.02.2024 Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto ry

Terveystuotealan vuoden 2024 tulokkaaksi valittu Faceimage kasvojen kinesioteippi vie kinesioteippauksen täysin uudelle käyttöalueelle Suomessa

Terveystuotealan vuoden 2024 tulokkaaksi valittu Faceimage kasvojen kinesioteippi vie kinesioteippauksen täysin uudelle käyttöalueelle Suomessa. Perinteisesti kinesioteippauksella on hoidettu kehon lihaksistoa ja niveliä niskasta alaspäin, mutta Faceimage laajentaa kinesioteipin käyttömahdollisuuden kasvoihin. Faceimage kasvojen kinesioteippauksen odotetaan muuttavan käsityksiä siitä, miten kasvojen ihoa ja lihaksistoa voidaan hoitaa ja ehostaa hellävaraisesti.

Faceimage kasvojen kinesioteipin kehitystyö perustuu vuosien tutkimukseen ja kehitykseen, jossa on yhdistetty perinteisen kinesioteippauksen periaatteet kasvojen erityispiirteiden ymmärtämiseen ja hoitoon. Faceimage Oy:n perustajat, yrittäjäpariskunta Antti ja Senja Virtanen ovat eturintamassa kehittämässä ja edistämässä kasvojen kinesioteippauksen käyttöä Suomessa.

Innovatiivinen lähestymistapa tarjoaa uudenlaisen ratkaisun esimerkiksi kasvojen ja kaulan ihon veltostumisen, turvotuksen ja jopa kasvojen juonteiden hallintaan sekä purentavaivoihin. Faceimage kasvojen kinesioteippi on kehitetty tehostamaan kasvojen imunestevirtausta, aktivoimaan aineenvaihduntaa ja verenkiertoa sekä parantamaan ihon elastisuutta. Esteettinen kasvojen kinesioteippaus on turvallinen, hellävarainen ja tehokas menetelmä kasvojen hoidossa.

”Faceimagen kasvoille tarkoitettu kinesioteippi on suunniteltu kasvojen herkälle iholle. Se eroaa tavallisesta kinesioteipistä muun muassa materiaalien, joustavuuden ja käytetyn liiman määrän ja laadun osalta. Teippi ei aiheuta iholle ärsytystä ja irtoaa riittävän helposti”, kertoo Senja Virtanen.

Merkittävälle innovaatiolle Terveystuotekauppiaiden Liiton vuoden tulokas -palkinto 

Suomen Terveystuotekauppiaiden vuoden tulokas -palkinto annetaan tunnustuksena tuotteelle, joka edustaa merkittävää innovaatiota terveystuotealalla ja tarjoaa kuluttajille uusia mahdollisuuksia terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Palkinto myönnettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2024.

"Kasvojen kinesioteipit tarjoavat kuluttajille uudenlaisen työkalun itsensä hoitamiseen ja ne ovat täysin uusi tuote ja palvelu myös terveyskaupan ammattilaisille. Lisäksi Faceimage Oy:n yrittäjistä huokuu innostus ja aito sitoutuminen kasvojen kinesioteippauksen kehittämiseen ja tunnetuksi tekemiseen”, perustelee Mika Rönkkö, Terveystuotekauppiaiden Liiton toiminnanjohtaja.

Palkittavan valinnassa huomioitiin myös kunnianhimoinen ja laadukas koulutus, jota Faceimage Oy järjestää alan ammattilaisille ja kuluttajille.

"Olemme innoissamme ja kiitollisia tästä tunnustuksesta. Uskomme vahvasti kasvojen kinesioteippauksen hyötyihin ja olemme omistautuneet jakamaan tätä tietämystä sekä ammattilaisille että kuluttajille", toteaa Antti Virtanen. 

"Tämä palkinto kasvattaa entisestään mahdollisuuksia lisätä tietoisuutta kasvojen kinesioteippauksen hyödyistä ja tuoda markkinoille tietoa täysin uudenlaisesta pehmeästä ja tehokkaasta menetelmästä”, sanoo Senja Virtanen.  

Lisätietoja:
Faceimage Oy
Yrittäjät Senja ja Antti Virtanen
info@faceimage.fi
050 3309764

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto
toiminnanjohtaja Mika Rönkkö
mika.ronkko@terveystuotekauppa.fi
0500 430 818