29.03.2022 Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto ry

Ruohonjuuren lippulaivamyymälä avautui Helsingin ydinkeskustaan ja antaa uskoa laajemminkin luontaistuotealan erikoiskaupan vetovoimaisuuteen

Ruohonjuuren lippulaivamyymälä avautui 24.3.2022 Mannerheimintie 7:ssä Helsingin ydinkeskustassa. Lähes 700 neliön myymälän valikoima koostuu 7.000 luontaistuotteesta, joita myymälään tulee noin 200:lta tavarantoimittajalta. Laajan valikoiman lisäksi myymälään on rakennettu elämys- ja palvelupaikkoja, kuten luonnonkosmetiikkaosaston meikkauspiste ja Mannerheimintielle näkyvä rentoutumis- ja elämysnurkkaus.

Ruohonjuuren uudessa myymälässä korostuu erikoiskaupan vahvuudet, joita ovat muun muassa laaja erikoistuotteiden valikoima, ammattitaitoinen ja palveleva henkilökunta, hyvä sijainti ja elämyksellisyys myymälässä sekä palveluissa.

”Ruohonjuuren uusi myymälä on laajemminkin kannustava esimerkki ja antaa uskoa luontaistuotealan erikoiskaupan vetovoimaisuuteen. Tiedämme, että ihmisten kiinnostus terveydestä ja hyvinvoinnista kasvaa vuosi vuodelta. Yhteiskunnassa korostuvat tällä hetkellä monet perinteiset luontaistuotealan perusarvot, kuten terveys, vastuullisuus ja luonto. Lisäksi ihmisten halukkuus asioida fyysisissä myymälöissä ja saada ammattilaisilta henkilökohtaista palvelua on kasvanut korona-ajan etäostamisbuumin jälkeen.”, toteaa Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton toiminnanjohtaja Mika Rönkkö.

"Tällaiset uutiset uusien erikoiskaupan myymälöiden avautumisista kaupungin keskustoihin ovat hyviä myös erikoiskaupan näkökulmasta. Keskustojen elinvoimaisuudesta tulee pitää huolta, jotta myös erikoiskauppa voi hyvin ja kuluttajia voidaan palvella monipuolisesti", jatkaa Erikoiskaupan Liitto ETU ry:n toimitusjohtaja Ulla Pöllänen.

 

Lisätietoja:
Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto ry
toiminnanjohtaja Mika Rönkkö
puh. 0500 430 818
mika.ronkko@terveystuotekauppa.fi