12.05.2023 Terveystuotetukut ry

New Nordic lanseeraa Hair Volume™ -hiustenhoitosarjan uutuustuotteen Hair Volume™ Repair Mask -hiusnaamion

Kansainvälisesti palkittu ja kuluttajien keskuudessa suosittu Hair Volume™-hiustenhoitosarja monipuolistuu. Hair Volume™ Repair Mask - hiusnaamio on viimeisin lisäys Hair Volume™ -hiustenhoitosarjaan, joka sisältää laadukkaita, luonnollisia kasviuutteita sisältäviä hiustenhoitotuotteita ja alkuperäisen Hair Volume™ -hiusravinteen.

Hair Volume™ -hiustenhoitosarja on suunniteltu hiusten elinvoimaisuuden ja kauneuden palauttamiseen. Sarjan tuotteiden sisältämät kasviuutteet, kuten omenauute tekee tuotteista ainutlaatuisia.

Hair Volume™ Repair Mask lanseerataan Suomen markkinoille toukokuussa 2023. Se on ensin saatavissa vain New Nordicin verkkokaupasta, mutta jatkossa sitä tulee löytymään hyvin varustelluista luontaistuotekaupoista. Hiusnaamion hinta on noin 45€.

Hair Volume™ -hiustenhoitosarja koostuu seuraavista tuotteista:

  • Hair Volume™ Repair Mask: Uusi hiusnaamio, joka sisältää omena-, kookos- ja hydrolysoitua Palauttaa hiusten kosteustasapainon ja korjaa sekä vahvistaa hiuksia. Voidaan käyttää kaikille hiustyypeille. Ei sisällä SLS/SLES-sulfaattia eikä silikonia.
  • Hair Volume™ Shampoo: Korjaa hiusta ja tekee hiuksista paksumman tuntuiset. Sisältää omenaa, omenaviinietikkaa ja aminohappoja. Ei sisällä silikonia, sulfaatteja eikä mineraaliöljyjä.
  • Hair Volume™ Conditioner: Hiuksille tukea antava ja korjaava hoitoaine, joka sisältää omenaa, hirssiä ja aminohappoja. Lisää hiusten ilmavuutta ja kiiltoa sekä vähentää sähköisyyttä. Ei sisällä silikonia, sulfaatteja eikä mineraaliöljyjä.
  • Hair Volume™ Shine Serum: Omenaa ja hirssiä sisältävä hoitoseerumi, joka palauttaa hiuksille niiden elinvoimaisen ulkomuodon ja antaa kiiltoa sekä tuuheutta.

Lisätiedot: Kuvamateriaali ja testituotteet saatavissa pyynnöstä.

Yhteyshenkilö: Nanna Moilanen, Country Manager, nanna.moilanen@newnordic.fi, 050 3241404

New Nordic on kasviuutteiden asiantuntija, joka uskoo, että kauneus ja terveys kulkevat käsi kädessä. Yritys on kehittänyt kasvipohjaisia ravintolisiä ja kauneudenhoitotuotteita jo yli 30 vuoden ajan, ja on tunnettu korkealaatuisten, luonnollisia ainesosia sisältävien tuotteidensa tehokkuudesta. Asiakkaiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen on yrityksen ydin, ja he tarjoavat ainutlaatuisen lähestymistavan kauneuden ja terveyden hoitoon sisäisesti ja ulkoisesti. New Nordic Oy:n Suomen konttori sijaitsee Espoossa. Tuotteitamme jälleenmyydään luontaistuotekaupoissa, apteekeissa ja SOKOS-tavarataloissa.

New Nordic LinkedInissä

www.hairvolume.fi