01.06.2023 Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto ry

Anna-Kaarina Honkilalle myönnettiin järjestäytyneen luontaistuotealan ansiomerkki

Anna-Kaarina Honkilalle on myönnetty järjestäytyneen luontaistuotealan ansiomerkki tunnustuksena hänen panoksestaan luontaistuotealan edistämisessä ja tunnetuksi tekemisessä. Ansiomerkki myönnettiin Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton vuosikokouksessa 22.4.2023.

Ansiomerkki annettiin, koska Honkila on pitkäjänteisesti omassa työssään ja toiminnassaan edistänyt luontaistuotealaa Suomessa. Honkila toimi aktiivisesti Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton hallituksessa lähes 10 vuotta, ja hän on ollut mukana edistämässä luontaistuotekauppiaiden asemaa alalla.

Honkila on hoitanut asiantuntijatehtäviä erityisesti ravintolisien parissa. Hän on työskennellyt eri organisaatioissa ja yrityksissä, kuten Harmonia Life Oy:ssa tuoteasiantuntijatehtävissä. Myöhemmin hän siirtyi Life Finland Oy:iin. Viimeiset 10 vuotta Honkila on toiminut Life Finland Oy:n tuoteasiantuntijana. 

"Olen erittäin kiitollinen tästä arvostetusta ansiomerkeistä. Minulla on ollut onni saada tehdä luontaistuotealalla monipuolisesti eri töitä ja asiantuntijatehtäviä. Erityisesti ravintolisien vaikutuksien ja ominaisuuksien kouluttaminen terveyskaupoille on ollut antoisaa", sanoo Anna-Kaarina Honkila kommentoidessaan saamaansa kunniakirjaa ja  ansiomerkkiä.

"Anna-Kaarina Honkila on tehnyt merkittävää työtä luontaistuotealan parissa. Honkila on osoittanut ammattitaitoaan ja sitoutumistaan alaan niin Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton hallituksessa kuin asiantuntijatehtävissä ravintolisien parissa. Hänen työuransa luontaistuotealalla on hieno, ja olen varma, että hän jatkaa tätä arvokasta työtään myös tulevaisuudessa", kommentoi Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton toiminnanjohtaja Mika Rönkkö.

Honkila jättää tehtävänsä Life Finland Oy:ssä syksyllä 2023, mutta hänen tavoitteensa on jatkaa luontaistuotealalla. Tulevat työkuviot ovat kuitenkin toistaiseksi avoimena.

"Näen terveystuotealassa suuren potentiaalin ja mielenkiinnolla odotan, millaisissa tehtävissä tulevaisuudessa työni jatkuu", Honkila toteaa.

Järjestäytyneen luontaistuotealan ansiomerkin myöntävät Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto ja luontaistuotealan koulutusyksikkö TAIMI-koulutus Oy.

Lisätietoja:
Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto ry
toiminnanjohtaja Mika Rönkkö
puh. 0500 430 818
mika.ronkko@terveystuotekauppa.fi

TAIMI-koulutus Oy
toimitusjohtaja Helena Pirttiniemi
puh. 040 187 6416
helena.pirttiniemi@taimikoulutus.fi

Anna-Kaarina Honkila
puh. 050 433 3944
anna-kaarina.honkila@life.fi