04.07.2023 Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto ry

Virpi Rasimukselle järjestäytyneen luontaistuotealan ansiomerkki

Virpi Rasimukselle on myönnetty järjestäytyneen luontaistuotealan ansiomerkki. Ansiomerkki myönnettiin Rasimukselle hänen panoksestaan luontaistuotealan edistämisessä ja tunnetuksi tekemisessä.

Rasimus on työskennellyt viimeisten 15 vuoden ajan TerveysTieto-ketjun vetäjänä. Hän on myös ollut keskeisessä roolissa perustettaessa alan ammattilaisten fytonomi-yhdistystä 1990-luvulla.

Luontaistuotealalle Rasimus palasi tapahtumajärjestäjäalalta. Rasimuksen äiti Tuula piti terveyskauppaa Imatralla 25 vuotta, joten alan työkokemusta ja tuntemusta Virpille on kertynyt nuoruudesta saakka.

"Olen iloisesti yllättynyt ja syvästi kiitollinen saamastani huomionosoituksesta. Erityisesti haluan kiittää kaikkia tahoja, jotka ovat mahdollistaneet terveyttä edistävän informaation jakamisen kuluttajille ja kouluttaneet terveyskauppojen henkilökuntaa kehittämään ammattitaitoaan. Toivottavasti yhä useampi inspiroituu luonnon lumoavasta voimasta. Investoi itseesi ja huolehdi hyvinvoinnistasi”, sanoo Virpi Rasimus.

Fytonomiksi vuonna 1998 valmistunut Virpi Rasimus on tehnyt merkittävää työtä terveyskauppojen parissa. Työtehtävissään hänelle on syntynyt laaja verkosto terveystuotealalla, ja hän on pyrkinyt toimissaan korostamaan terveyskauppojen koulutuksen ja ammattitaidon merkitystä. Rasimuksella on hyvä osaaminen terveysviestinnän tuottamisessa ja hänen päätoimittamaa TerveysTieto -ketjun lehteä on jaettu 15 vuoden aikana satoihin tuhansiin kotitalouksiin ympäri Suomen.

"Virpi Rasimus on tehnyt vaikuttavaa työtä terveystietouden edistämisessä. Hänen pitkäaikainen työuransa muun muassa TerveysTieto-ketjun vetäjänä ja osallistuminen aikoinaan fytonomi-yhdistyksen toiminnan käynnistämiseen ovat hyvä osoitus Rasimuksen omistautumisesta alalle. Rasimus on aina korostanut hyvä koulutuksen ja yhteistyön merkitystä terveyskauppojen menestyksen tekijöinä. Rasimus on myös toiminut aktiivisesti Suomen Terveystuotekauppiaiden Liittoon päin ja tukenut liiton toimintaa," kommentoi Rasimuksen saavutuksia Mika Rönkkö, Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton toiminnanjohtaja.

Järjestäytyneen luontaistuotealan ansiomerkin myöntävät Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto ry ja Terveystuotekaupan koulutusyksikkö TAIMI-koulutus Oy. Ansiomerkki myönnettiin Virpi Rasimukselle Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton vuosikokouksessa 22.4.2023.

 

Kuva: Vasemmalta Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton toiminnanjohtaja Mika Rönkkö, puheenjohtaja Onerva Pekkonen ja ansiomerkin saaja Virpi Rasimus.

 

Lisätietoja:
Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto ry
toiminnanjohtaja Mika Rönkkö
puh. 0500 430 818
mika.ronkko@terveystuotekauppa.fi

TAIMI-koulutus Oy
toimitusjohtaja Helena Pirttiniemi
puh. 040 187 6416
helena.pirttiniemi@taimikoulutus.fi

Virpi Rasimus
OSK TerveysTieto
toimitusjohtaja
virpi.rasimus@terveystieto.fi