18.03.2022 Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto ry

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitolle nimetty järjestöassistentti

Tiia Karhi on aloittanut työt osa-aikaisena järjestöassistenttina Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitossa.

Tiialla on kokemusta terveyskaupasta asiakaspalvelutehtävistä ja täydentävien hoitojen parista. Järjestöassistentin toimessaan hän tulee tekemään muun muassa sisällöntuotantoa, viestintää, jäsenpalveluihin liittyviä tehtäviä ja järjestön toiminnan kehittämistä.

”On hienoa päästä aloittamaan Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton järjestöassistenttina ja tutustumaan jäseniin sekä terveystuotealan toimijoihin. Erityisesti minua kiinnostaa jäsenistön työhyvinvoinnin parantaminen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen. Tulen tehtävässäni hyödyntämään osaamistani ja koulutustani jäsenpalveluiden tarjoamisessa”, toteaa Tiia Karhi.

”Olemme liitossa iloisia, että saamme lisäresursseja terveyskaupan järjestötoiminnan kehittämiseen ja jäsenpalveluihin. Kuuntelemme mielellämme jäsenistön toiveita, jotta pystymme entistä paremmin tukemaan yrittäjien, työntekijöiden ja alan toimijoiden tarpeita. Tiia tuo kaivattuja resursseja ja omaa erityisosaamista liiton toimintaan. Toivotamme hänet tervetulleeksi uuteen tehtävään”, Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton toiminnanjohtaja Mika Rönkkö sanoo.

 

Lisätietoja:
Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto ry
toiminnanjohtaja Mika Rönkkö
puh. 0500 430 818
mika.ronkko@terveystuotekauppa.fi