16.02.2024 Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto ry

Pure=Beauty Risiiniöljy on valittu vuoden 2024 hoitotuotteeksi

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto on valinnut Berner Oy:n Pure=Beauty Risiiniöljyn vuoden 2024 hoitotuote-sarjan voittajaksi. Valinnan teki liiton hallituksesta koostunut asiantuntijaraati.

Pure=Beauty Risiiniöljyä käytetään ulkoisesti luonnonmukaisena ihon- ja hiustenhoitotuotteena. Risiiniöljy on monipuolinen luonnollinen kasviöljy, jota saadaan puristamalla risiinikasvin (Ricinus communis) siemenistä. Se sopii muun muassa ripsien tuuheuttamiseen ja ihon hoitoon, kuten kosteutukseen ja puhdistukseen. Lisäksi se sopii päänahan ongelmiin kuten hilseilyyn sekä hiusten, parran, viiksien ja kynsien kasvua parantamaan.

"Vuoden hoitotuotteen voittajan valinnassa asiantuntijaraati huomioi Pure=Beauty Risiiniöljyn huomattavan monipuoliset käyttömahdollisuudet. Öljy sopii monenlaiseen käyttöön ja kuluttajien erilaisiin tarpeisiin, joten sen suosion kasvu on helppo ymmärtää", kertoo Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton toiminnanjohtaja Mika Rönkkö.

Risiiniöljy sisältää runsaasti hyviä rasvahappoja, etenkin risinoleiinihappoa (harvinainen omega-9-rasvahappoihin kuuluva rasvahappo) sekä E-vitamiinia. Pure=Beauty Risiiniöljy on kylmäpuristettua ja luomulaatuista ja sillä on Ecocert –sertifikaatti.

"Laadukas, luotettava ja lisäaineeton risiiniöljymme on saanut runsaasti myönteistä kuluttajapalautetta. Tuote on selvästi löydetty, sillä sen kysyntä kasvaa tasaisesti", sanoo Berner Oy:n tuotepäällikkö Ilona Salomäki.

”Vuoden 2024 hoitotuotteen palkinnon myöntäminen Pure=Beauty Risiiniöljylle on paitsi huomionosoitus Berner Oy:lle, myös jälleen yksi selkeä merkki luonnonkosmetiikan kasvavasta suosiosta. Ecocert-sertifikaatti on yksi tunnetuimmista kansainvälisistä luonnonkosmetiikan ja ekologisten tuotteiden sertifiointistandardeista ja tällä oli merkitystä myös voittajatuotteen valinnassa”, toteaa Rönkkö.

Pure=Beauty tuoteperheeseen kuuluu Ecocert -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa kuten ihoöljyjä, kasvovesiä, seerumeja sekä voiteita. Brändi on tunnettu tinkimättömästä laadustaan ja minimalisesta ihonhoitofilosofiastaan, jossa vähemmän on enemmän.

Pure=Beautyn valmistaja on suomalainen perheyritys Berner Oy.

Pure=Beauty tuotteita saa terveystuotekaupoista ja -osastoilta ympäri maata.

 

Lisätietoja ja haastattelut:
Sirpa Issakainen
sirpa@rightconnection.fi
045 2067112

 

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto
Mika Rönkkö, toiminnanjohtaja
mika.ronkko@terveystuotekauppa.fi
0500 430 818