28.01.2022

Lääketeollisuus Erikoiskaupan liiton jäseneksi

Erikoiskaupan liitto Etu ry kasvaa Lääketeollisuus ry:n liittyessä sen jäseneksi. Lääketeollisuus vahvistaa entisestään Erikoiskaupan liiton laaja-alaista jäsenkuntaa.

Erikoiskaupan liiton toimitusjohtaja Ulla Pöllänen iloitsee uudesta jäsenyhdistyksestä ja toivottaa Lääketeollisuus ry:n lämpimästi tervetulleeksi.

”Etu ry:n jäsenet toimivat erikoiskaupan sekä terveys- ja hyvinvointitoimialoilla. Lääketeollisuus ry:n mukaantulo vahvistaa asiantuntijuuttamme terveys- ja hyvinvointipuolella. Laaja jäsenpohjamme luo lisämahdollisuuksia verkostollemme olla vaikuttamassa tasapuoliseen ja taloutta kasvattavaan päätöksentekoon”, sanoo Erikoiskaupan liiton Ulla Pöllänen.

”Kuten koronakriisi on osoittanut, lääkkeiden katkeamaton saatavuus on aivan kriittinen osa yhteiskuntamme toimintakykyä. Olemme iloisia jäsenyydestämme Erikoiskaupan liitossa, mitä kautta voimme osaltaan huolehtia siitä, että nämä varsin erityiset tuotteet ovat kaikkien meidän saatavilla, kun niitä tarvitsemme”, toteaa Lääketeollisuus ry:n toimitusjohtaja Sanna Lauslahti.

Lääketeollisuus ry edustaa suomalaisia ja Suomessa toimivia lääketeollisuuden toimijoita. Sillä on neljäkymmentä jäsenyritystä, jotka työllistävät 5 400 alansa huippuasiantuntijaa ja -osaajaa.

Erikoiskaupan liitto Etu ry on toimialansa valtakunnallinen yhteistyö- ja vaikuttajajärjestö, jonka tehtävänä on edistää erikoiskauppaa. Etu ry edustaa 13 eri toimialaa, joihin kuuluu yli 900 jäsenyritystä ja 40 000 työntekijää.


Lisätietoja:
Erikoiskaupan liiton toimitusjohtaja Ulla Pöllänen, p. 050 300 1660
Lääketeollisuus ry:n toimitusjohtaja Sanna Lauslahti, p. 050 512 2380