06.05.2024

Kutsu median edustajille optisen alan vuoden suurimpaan tapahtumaan

Euroopan suurin silmäterveydenhuollon, optometrian ja optiikan alan konferenssi European Academy of Optometry and Optics (EAOO) järjestetään 10.–12.5.2024 Helsingissä, Scandic Marina kongressikeskuksessa ja striimattuna.  

Näkeminen ja silmäterveys NÄE ry:llä on kunnia isännöidä 15. kertaa järjestettävä tapahtumaa, joka järjestetään nyt ensikertaa livenä Suomessa.

EAOO Helsinki 2024 -konferenssin teemana on “Advancing Optometry and Optics through Technology and Shared Care.” Konferenssi tarjoaa kattavan, terveystieteistä erityisesti kliiniseen optometriaan keskittyvän tieteellisen ohjelman. Se sisältää alan viimeisimmät väitöskirjatutkimusten tulokset, niihin pohjautuvat kliiniset ja tekniset innovaatiot sekä EU-alueella yhdenmukaistuvan koulutuksen edistysaskeleet. Edelliset yhdessä valmistavat niin suomalaista kuin eurooppalaistakin silmäterveydenhuoltoa ikääntyvän väestön palveluhaasteeseen, uusiin hoitomalleihin sekä tekoälyn käyttöön. Konferenssin painopistealueita ovat kuivasilmäisyyden hoito ja piilolinssit, neuro-optometria ja -oftalmologia, silmän patologiat, pediatrinen optometria, myopian hoito ja refraktiomenetelmät.

EAOO Helsinki 2024 -konferenssin pääluennoitsijoita ovat tohtori Sandra S. Block (US) ja tohtori Leonard Witkamp (NL), tapahtuman juontaa Jussi-Pekka Rantanen.  

”Witkampin perustama digitaalinen sairaala on hoitanut verkon yli jo noin 30 000 potilasta hyödyntäen tekoälyn mahdollistamaa teknologiaa ja moniammatillista yhteistyötä. On hienoa saada puhujaksi henkilö, jolla on sekä käytännön että teoreettista osaamista silmäterveydenhuollosta, digitalisaatiosta ja liiketoiminnasta”, kertoo NÄE ry:n toimitusjohtaja Panu Tast.

Mukana myös alan johtavat yritykset, joiden tuotteita ja palveluita esitellään EAOO Helsinki 2024 -näyttelyssä.

Tapahtuman järjestäjänä toimii Näkeminen ja silmäterveys NÄE ry yhteistyössä European Academy of Optometry and Optics (EAOO) kanssa.

Tapahtuman ajankohta: 10.–12.5.2024.

Ilmoittautuminen ke 8.5.2024 klo 16 mennessä: median edustajat voivat ilmoittautua sähköpostitse taina.lehtovaara@naery.fi 

Lisätietoa tapahtumasta ja ohjelmasta: www.eaoo2024.com