17.10.2023 Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto ry

I love me -messutapahtuma kokoaa ammattilaiset ja kuluttajat yhteen trendien ympärille

Pohjois-Euroopan suurin hyvinvointitapahtuma, I love me, kokoaa kauneuden, hyvinvoinnin ja muodin trendit saman katon alle 20.–22.10.2023 Helsingin Messukeskukseen. Tänä vuonna tapahtuma on entistäkin suurempi ja monipuolisempi, tarjoten vierailijoilleen ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua muun muassa terveystuotealaan ja terveyskauppaan sekä saada tietoa ravintolisistä ja luonnonkosmetiikasta. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tapahtumassa nähdään yrityksiä ja ohjelmasisältöä kauneuteen, terveyteen, muotiin, kiertotalouteen, liikuntaan ja ravintoon liittyen.

Vuoden 2022 noin 40.000 kävijämäärän odotetaan ylittyvän ja hyvinvointikuluttajien lisäksi paikalle odotetaan jälleen satoja bloggaajia ja median edustajia.

"I love me -messutapahtuma on kokoontumispaikka kaikille, jotka ovat kiinnostuneita terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Tapahtumassa pääsee tutustumaan laajaan valikoimaan terveystuotteita ja -palveluita tarjoavia yrityksiä. Terveyden ja hyvinvoinnin ystävät voivat kokeilla uusimpia ravintolisiä, kuulla asiantuntijaluentoja terveyden edistämisestä ja hyvinvoinnista sekä saada henkilökohtaista neuvontaa terveystuotealan ammattilaisilta”, toteaa Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton toiminnanjohtaja Mika Rönkkö.

I love me -messutapahtuman historia ulottuu yli 20 vuoden taakse, jolloin messujen nimi oli Kauneus- ja terveysmessut. I love me -messutapahtuma on kasvanut Pohjois-Euroopan suurimmaksi hyvinvointitapahtumaksi ja on vuosittain pystynyt tuomaan esiin hyvinvoinnin, kauneuden ja muodin ilmiöt kiinnostavalla tavalla. Lisäksi I love me antaa näkymää tulevaisuuden trendeistä ja luo ainutlaatuisen kohtaamispaikan kaikille hyvinvoinnista, kauneudesta ja muodista kiinnostuneille.

”Odotamme tämä vuoden I love me-messuista jälleen monipuolista ja kävijöitä inspiroivaa tapahtumaa, joka antaa jokaiselle konkreettisia vinkkejä ja välineitä hyvinvoinnin parantamiseksi. Messuilla on mahdollisuus nähdä, kokeilla tai tunnustella uusia asioita, tutustua trendeihin ja uutuuksiin sekä tehdä ostoksia. I love me-messukokemus on monelle kokonaisvaltainen elämys, joka halutaan tulla kokemaan vuodesta toiseen. Joka vuosi messut houkuttelevat myös uusia kävijöitä ja toisaalta nuorista kasvaa aina uutta messusukupolvea”, summaa I love me -messuista vastaava liiketoimintapäällikkö Noora Haatainen Helsingin Messukeskuksesta.

I love me 20.–22.10.2023
Pohjois-Euroopan suurin ja energisin hyvinvointitapahtuma I love me tuo hyvinvoinnin, kauneuden ja muodin tuoreimmat ilmiöt ja kiinnostavimmat brändit Helsingin Messukeskukseen 20.–22.10.2023. Tapahtuma on avoinna pe klo 10–19, la–su klo 10–18.

I love me:ssä mukana olevat yritykset 
I love me:n ohjelma  
Tapahtuman kuvat  

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt I love me-messuista:
Pia Sievinen, viestinnän asiantuntija, puh. 040 559 9155, pia.sievinen@messukeskus.com 

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto:
Mika Rönkkö, toiminnanjohtaja, puh. 0500 430 818, mika.ronkko@terveystuotekauppa.fi

Kuva: Suomen Messut kuvapankki (I love me 2022 messukuva)