SAVE THE DATE - Erikoiskaupan pulssi: Arhi Kivilahti Talks

SAVE THE DATE - Erikoiskaupan pulssi: Arhi Kivilahti Talks

Paikka ja aika

9.11.2023 9:00 – 10:30
Webinaari
kinja.pakarinen@etu.fi

Paikka ja aika

9.11.2023 9:00 – 10:30
Webinaari
kinja.pakarinen@etu.fi
 

Kuvaus

Tervetuloa Erikoiskaupan liitto ETU ry:n järjestämään kaikille avoimeen Erikoiskaupan pulssiin! Pulssi järjestetään torstaina 9.11. klo 9.00-10.30 verkossa.

Erikoiskaupan pulssi -nimellä kulkevat koulutuksemme sopivat alalla työskenteleville ja alan kehityksestä kiinnostuneille. Koulutusten nimen mukaisesti seuraamme jatkuvassa muutoksessa olevaa kaupan alaa ja sen puheenaiheita tarkalla silmällä.

Marraskuun pulssissa tullaan käsittelemään syksyn 2023 kaupan alalla pinnalla olevia teemoja Arhi Kivilahden johdolla. Hän on kaupan analyytikko, joka on katsonut kauppaa monesta eri näkökulmasta muun muassa tutkijana, yrittäjänä, konsulttina ja kehitysjohtajana.

Varaa ajankohta jo kalenteriisi ja tule mukaan luennolle kaupan päivää polttavista aiheista! Tapahtuman kuvaus päivittyy syksyllä 2023. Ilmoittautuminen avautuu lähempänä tapahtumaa.

Koulutustarjontaa suunnitellessamme keräämme toimialajärjestöjemme edustajien ja heidän jäsenyritystensä toiveita. Toiveaiheita koskien ole yhteydessä viestintäasiantuntija Kinja Pakariseen (kinja.pakarinen@etu.fi).

Menneet tapahtumat